SI / EN

POZDRAVLJENI

Lepota lesa, neomejene možnosti, ki jih ta ponuja me navdošujejo že od otroštva. Odkar sem kot majhen deček pri delu opazoval strica sem vedel, da želim svoje življenje posvetiti takšni vrsti umetnosti.

Ko se za trenutek ustaviš in pustiš naravi, da te napolni s svojo močjo, takrat se zgodi magija. Prav linije, barve in vsa druga lepota ujeta v lesu so dragulji, ki me navdihujejo in pri ustvarjanju usmerjajo. Pri oblikovanju nakita pri katerih prevladujejo po eni strani mehke, skoraj baročne linije in po drugi linije z močno geometrijsko razsežnostjo se prepuščam lesu, ta me vodi, usmerja in tako dovoljuje, da sproti odkrivam njegov potencial. Končni izdelek je tako zmeraj nepredvidljiv.

Vizija blagovne znamke Srečko Molk je sodelovanje z naravo in ustvarjanje s spoštovanjem do nje. Izdelki ki nosijo ime Srečko Molk so v večini ustvarjenih iz lesa najde nega na tleh oz. iz lesa, prejetega v dar.

Modni dodatki in nakit Srečko Molk so namenjeni posameznikom z občutkom za okolje in estetiko. Ustvarjeni so za vse tiste, ki cenijo ročno izdelan, visokokvaliteten nakit s pridihom minimalizma in umirjenosti. Nakit Srečko Molk prav s svojo unikatnostjo in vizionarskim dizajnom utelešča neminljivo eleganco in hkrati prestopa v polje umetnosti.